Brackets og tidsplan er online for DM i BJJ 2017

Brackets og tidsplan er online for DM i BJJ 2017

Der kan forekomme ændring i tidsplanen

De første kampe starter kl 09.30. Man kan ikke skifte vægt på dagen! Det vil sige at man skal være under den vægt, som man er tilmeldt. Man vil blive råbt op før man skal kæmpe, hvor man vil få tjekket sin vægt og gi. Hvis man ikke klare vægt, kommer man ikke til at kæmpe.

Alle voksne skal man medbringe billede ID. Det er tilladt for en voksen at følge med et barn ind til måtten, men der må ikke coaches, det er kun for at støtte barnet. Al coaching foregår uden for kamp arealet.

Man kan se ca hvornår man skal kæmpe her http://grapplingbrackets.com/?ID=117&action=FightQueue. Tidsplannen kan rykke sig frem eller tilbage alt efter, hvor hurtigt kampene bliver afviklet. Det eneste tidspunkt der ligger fast er tiden for de første kampe, altså kl 09.30.

Man skal være klar, mindst 45 min før tiden på sin første kamp, så sørg for at holde øje med tidplanen.

Hvis i har nogen spørgsmål, så kontakt os på info@grapplingbrackets.com

Vi glæder os til at se jer på lørdag